„Apsispręsti atsisakyti skrydžių maršrutu Londonas – Vilnius buvo itin sunku, tačiau šis maršrutas nėra pakankamai pelningas mūsų kompanijai, todėl buvo nuspręsta nuo š.m. spalio pabaigos jo atsisakyti“, - teigia „British Airways“ pardavimų ir rinkodaros vadovė Rasa Barisienė.

„Siekdama optimaliausių rezultatų, aviakompanija „British Airways“ turi užtikrinti maksimalią finansinę grąžą kompanijos akcininkams. Šiuo metu kompanija ieško kitų pelningesnių maršrutų Europos rinkoje“, - pridūrė Rasa Barisienė.

Kaip teigia R. Barisienė, aviakompanija neketina visiškai pasitraukti iš Lietuvos rinkos. „British Airways“ ir toliau bendradarbiaus su savo partnerėmis Lietuvoje, siūlydama aviabilietus į įvairias pasaulio šalis skrydžiams per Londoną. Be to, kompanija nuolatos stebės Lietuvos rinkos pokyčius.

Visiems keleiviams, kurių įsigyti aviakompanijos bilietai yra vėlesniems nei 2006 m. spalio 29 d. skrydžiams maršrutu Londonas – Vilnius, „British Airways“ pasiūlys alternatyvius sprendimus pasiekti kelionės tikslą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją