„Įgyvendinome seniai puoselėtus planus skraidyti ne tik iš sostinės, bet ir kitų Lietuvos oro uostų – Palangos bei Kauno. Mūsų skrydžiai bus patogiau prieinami gyventojams iš didžiausių miestų regionų – rytų, centrinės Lietuvos dalies ir vakarų krašto. Esame tikri, kad galimybė lengviau ir pigiau pasiekti daugelį Rytų ir Vakarų Europos miestų per Rygą, skrydžius iš Kauno padarys žymiai populiaresnius ir patrauklesnius“, – teigė „airBaltic“ viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje generalinis direktorius Tadas Vizgirda.

Be naujojo reiso Kaunas-Ryga, „airBaltic“ vasaros sezonu taip pat pradės naujus tiesioginius skrydžius iš Rygos į Ženevą Šveicarijoje ir Turku Suomijoje. Iš viso oro bendrovė į vasaros tvarkaraštį įrašė septynias naujas kryptis – be minėtųjų skraidys iš Rygos į Tromsę Norvegijoje, Linčiopingą Švedijoje, Dušanbę Tadžikistane bei iš Palangos į Rygą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją