Audris Barcevičius, UAB „Siemens" generalinis direktorius, VŽ patvirtino, kad bendrovė apsisprendė pasitraukti iš centralizuotą šviesoforų valdymo sistemą Vilniuje diegiančio konsorciumo, į kurį prieš trejus metus susibūrė „Urbico", „HNIT-Baltic", „Fima" ir „Siemens".

Anot verslininko, bendradarbiauti su konsorciumo nariais "tapo nebeįmanoma". Didžiausi priekaištai tenka bendrovei „Urbico", kuri, pasak A. Barcevičiaus, kaip konsorciumo lyderė, pažeidė kelis sutarties punktus.

Analogiškais priekaištus „Siemens" adresu žarsto ir "Urbico", ji dėsto, kad dėl partnerių kaltės ir nekokybiško darbo minėta sistema kokybiškai neveikia iki šiol. Atitinkamai savivaldybė nepriima darbų ir neatsiskaito su konsorciumu.

Tuo tarpu Olegas Radionovas, bendrovės *Olego transportas" valdybos pirmininkas, vertindamas sistemą, negaili sarkazmo ir siūlo kiekvienam tiesiog sėsti į automobilį ir bandyti neviršijant leistino greičio "žaliuoju koridoriumi" pasiekti oro uostą. Regis, tokių laimingųjų sostinėje nebūtų daug.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją