„Įdiegus naująją sistemą, klientai galės registruotis skrydžiui mobiliojoje interneto svetainėje arba trumpąja žinute ir gauti į savo mobilųjį telefoną dviejų matmenų (2D) brūkšninį kodą, kuris atstos popierinį įlaipinimo bilietą,” – pranešime cituojama SAS atstovybės Lietuvoje vadovė Rūta Jucienė.

Mobiliojo įlaipinimo bilieto dviejų matmenų brūkšninis kodas bus elektroniškai nuskaitomas oro uoste. Šis brūkšninis kodas taip pat bus naudojamas registruojant bagažą SAS savitarnos vietose, pereinant saugumo kontrolę, neapmuitinamų prekių parduotuvėse, patenkant į SAS laukiamuosius ir laipinant į lėktuvą.

Paslauga taikoma SAS arba SAS antrinių skrydžių bendrovės „Blue1“ skrydžiams, vykstantiems Danijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Suomijoje, taip pat skrydžiams į Europos ir Azijos šalis bei tam tikriems skrydžiams iš Europos (pavyzdžiui, iš Gdansko, Varšuvos, Londono ir kt.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją