„Šiame miesto rajone iki šiol trūko didelio laisvalaikio centro, kuriame žmonės galėtų ne tik apsipirkti, bet ir susitikti verslo pietų, išgerti puodelį kavos ar arbatos malonioje aplinkoje, – teigia naująjį komercinį ir apartamentų centrą valdančios UAB „VIA sportas" direktorė Valentina Ulickienė.

Pirmame ir antrame „Helios City“ aukštuose jau įsikūrė restoranai, kavinės, mažos parduotuvėlės, grožio salonai, fotolaboratorija, cheminio valymo bei įvairias kitas paslaugas teikiančios firmos. Netrukus savo veiklą pradės didžiausią teritoriją prekybos pasaže užimantis „SEB Vilniaus Bankas“ filialas ir „Elektromarkt“ tinklo salonas.

Lankytojų laukia restoranas „Ibiza“, siūlantis Viduržemio jūros patiekalų asortimentą. Paslaugų centro pirmajame aukšte įsikūrė pirmoji Lietuvoje „Įspūdžių studija“, siūlanti dovanų, dekoracijų ir šventinių aksesuarų asortimentą.

Paslaugų centre taip pat atidarytas aštuntasis Lietuvoje „Čili kaimas“, užimantis net 432 kv. m. plotą, kiniškų patiekalų restoranas „Kinų rožė“. Šalia centro įrengta erdvi automobilių stovėjimo aikštelė.

Administracinio-komercinio ir apartamentų centro „Helios City” 3-6 aukštuose įrengti biurai, o nuo 7-o iki 25-o aukšto – gyvenamieji apartamentai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją