„Swedbank“ vyriausiasis ekonomistas Nerijus Mačiulis tikina, kad nors Lietuvos bendrasis vidaus produktas (BVP) auga, tačiau produktyvumas – mažėja. Pasak jo, jei tai tęsis ir toliau, šalies konkurencingumas gali kristi, o ekonomikos augimas gali sustoti, kaip tai įvyko Estijoje.

Paskolos studijoms: kas jas gali gauti ir kiek tai kainuoja
patarimai, ką įsivertinti prieš imant

Kasmet paskolų studijoms poreikis didėja, sako specialistai, o anot pačių studentų, tai labiausiai susiję su augančiomis studijų bei pragyvenimo kainomis. Visgi, prieš imant paskolą, siūloma įsivertinti, ar nekils nesklandumų ją grąžinti.

Nuo šių metų lapkričio 1 d. keičiantis reikalavimams dėl sodo namelių dydžio ir aukščio gyventojai suskubo registruoti jau pradėtas statybas, rašoma pranešime žiniasklaidai. Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija (VTPSI) pristato naują elektroninę priemonę, kuri leis greičiau patvirt...

Vilniaus miesto savivaldybė pritarė sostinės Lazdynų mikrorajone nekilnojamojo turto (NT) plėtros bendrovės „Realco“ vystomo gyvenamosios paskirties kvartalo projektiniams pasiūlymams. Kaip skelbiama pranešime žiniasklaidai, 2,4 hektaro ploto sklype adresu Parodų g. 1 planuojama įrengti daugiau kaip...

Likus kelioms savaitėms iki JAV prezidento rinkimų, aukso kaina pasiekė naują rekordą. Londono biržoje kaina už Trojos unciją (apie 31,1 gramo) pakilo iki 2 688 JAV dolerių – tai maždaug trimis doleriais daugiau nei ligšiolinis rugsėjo pabaigos rekordas.