Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba (VVTAT) atliko tyrimą dėl įmonės „Regos centras“ skleistos reklamos ir nustatė, kad ji neatitiko reklamos teisingumo kriterijaus. Bendrovei už klaidinančią reklamą skirta 20 031 euro bauda, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Paskolos studijoms: kas jas gali gauti ir kiek tai kainuoja
patarimai, ką įsivertinti prieš imant

Kasmet paskolų studijoms poreikis didėja, sako specialistai, o anot pačių studentų, tai labiausiai susiję su augančiomis studijų bei pragyvenimo kainomis. Visgi, prieš imant paskolą, siūloma įsivertinti, ar nekils nesklandumų ją grąžinti.

Vilniaus miesto savivaldybė pritarė sostinės Lazdynų mikrorajone nekilnojamojo turto (NT) plėtros bendrovės „Realco“ vystomo gyvenamosios paskirties kvartalo projektiniams pasiūlymams. Kaip skelbiama pranešime žiniasklaidai, 2,4 hektaro ploto sklype adresu Parodų g. 1 planuojama įrengti daugiau kaip...

Antradienį vengrų oro linijų bendrovė „Wizz Air“ išplatino pranešimą žiniasklaidai, kuriame praneša, kad dėl tebesitęsiančios situacijos regione laikinai stabdo skrydžius į ir iš Tel Avivo iki 2025 m. sausio 14 d. imtinai.