Nedarbo lygis euro zonoje rugpjūtį išliko stabilus ir siekė 6,4 proc., tuo metu Europos Sąjungoje (ES) nedarbas krito 0,1 proc. ir siekė 5,9 proc. praneša Eurostatas. Tuo metu Lietuvoje nedarbo lygis rugpjūtį sumažėjo 0,1 proc. ir siekė 7,9 proc.

Kitais metais Latvijoje bus ieškoma galimybių penkiais procentais sumažinti viešojo administravimo išlaidas, reaguodama į Latvijos darbdavių konfederacijos (LDDK) raginimus pirmadienį per Nacionalinės trišalio bendradarbiavimo tarybos (NSTT) posėdį pareiškė Latvijos ministrė pirmininkė Evika Silina,...

Apie internetu savo aukas pasiekiančius sukčius informacijos yra apstu, tačiau SEB banko statistika rodo, kad apgavikai vien per šiuos metus iš Lietuvos įmonių išviliojo beveik 1 mln. eurų. Saugumo ekspertai įspėja, kad nusikaltėliai, naudodamiesi pažangiomis technologijomis, nuolat sugalvoja naujų ...

Vilnius pasiruošė šildymo sezonui: žada mažesnes sąskaitas (4)
šildys galingiausias Baltijos šalyse įrenginys

Vilnius pasiruošė naujam šildymo sezonui, įsirengęs galingą perteklinės šilumos panaudojimo įrenginį. O atpigus biokurui sostinės gyventojų sąskaitos šią žiemą turėtų būti trečdaliu mažesnės, sako meras. Jo teigimu, šildymo sezonas šiemet turėtų prasidėti įprastu metu.

Spalis elektros biržoje prasidėjo kainų šuoliais, o dėl sustojusių elektrinių brangesnė elektra rinkoje gali išlikti visą savaitę. Energetikos ministras siūlo padėties nedramatizuoti ir orientuotis į vidutinę mėnesio kainą. Pasak jo, spalį kainą vis tiek bus mažesnė nei pernai.