„Centro namuose“ suprojektuoti 72 butai: dviejų kambarių – 52–65 kv. m, trijų kambarių – 73–99 kv. m, keturių kambarių 118–133 kv. m. Pirmame aukšte taip pat bus įrengti 8 biurai nuo 68 iki 170 kv. m, požemyje – 90 vietų automobiliams. Butai parduodami visiškai įrengti, apdailai naudojamos žinomų gamintojų medžiagos.

„Centro namai“ bus baigti statyti 2009 m. I ketvirtį. Buto kvadratinis metras su apdaila ir su požeminiu garažu vienam automobiliui kainuoja nuo 7900 Lt.

„Eurox LT“ jau ruošiasi įgyvendinti ir daugiau gyvenamųjų namų bei komercinių patalpų projektų Lietuvoje. Sostinės Ukmergės g. 3,5 ha sklype rengiamas gyvenamųjų namų ir biurų su prekybos patalpomis kvartalo planas.

„Eurox LT“ Vilniuje įkurta 2006 m. Didžiausia jos akcininkė yra Estijos kapitalo bendrovė „AS Eurox“, kurią valdo „AS Nordecon“. Pastaroji bendrovė yra ir didžiausia Estijos statybos kompanijos „AS Eesti Ehitus“, kurios akcijomis prekiaujama Talino vertybinių popierių biržoje, akcininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją