"Jeigu dešimt metų augini agurkus ir nematai jokių šios veiklos rezultatų, gal reikia pradėti auginti svogūnus?" - taip vaizdžiai apie galimas pasitraukimo iš futbolo priežastis "Lietuvos žinioms" kalbėjo "Vilniaus" klubo prezidentas A.Breikštas.

Jau kurį laiką futbolo užkulisiuose kalbama apie "Vilnių" ištikusią finansinę krizę. Paklaustas apie tai A.Breikštas nors netiesiogiai, bet pripažino, jog vienam išlaikyti futbolo klubą kyla problemų.

Šių metų Lietuvos A lygos pirmenybės "Vilniui" prasidėjo labai sėkmingai, tačiau po 21-o šalies pirmenybių turo sostinės futbolininkų padėtis visiškai pasikeitė. Jie atsidūrė penktojoje lentelės pozicijoje, o pergalę pastarąjį kartą šis klubas šventė birželio 20-ąją, kai laimėjo Šilutėje.

"Dešimt metų futbolui skyriau pinigus, bet per turnyrus Austrijoje ir Vokietijoje įsitikinau, kad aukšto lygio futbolininkų neturime. Gal komandoje buvo per daug brazilų. Dabar labiau ketiname remtis jaunais Lietuvos futbolininkais, nors mūsų šalies žaidėjais esu nusivylęs - jiems stinga motyvacijos tobulėti", - dėstė "Vilniaus" klubo vadovas.

"Vilnius" iš šalies čempionato nesitrauks. Baigsime sezoną, o tada bus matyti", - sakė "Vilniaus" prezidentas A.Breikštas.

Daugiau apie tai skaitykite "Lietuvos žinių" priede "Sporto tribūna".