FBK "Kaunas" Panemunėje esančiame sporto aikštyne planuoja įrengti futbolo aikštę varžyboms, dvi apšilimo aikštes, pastatyti nuo 1 iki 3 tūkstančių vietų tribūnas žiūrovams. Klubo atstovų teigimu, taip pat bus įrengtos buitinės patalpos žaidėjams ir treneriams, metodinio mokymo ir administracinės patalpos. Šalia aikštyno planuojama beveik šimto vietų automobilių stovėjimo aikštelė.

„Šio projekto pradžios laukėme daugiau kaip dvejus metus, kadangi pagal pasirašytą panaudos sutartį be objekto savininkės, Kauno miesto savivaldybės, negalėjome pradėti rekonstrukcijos ir statybų. Džiaugiamės, jog galiausiai toks sprendimas buvo priimtas ir mes galime pradėti įgyvendinti treniruočių bazės įrengimo projektą“, - sakė FBK "Kaunas" prezidentas Gintaras Ugianskis.

Į treniruočių bazę planuojama investuoti nuo 2 iki 5 mln. litų, o projektą įgyvendinti tikimasi per metus nuo statybos leidimo išdavimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją