J. Mourinho klubui vadovauti pradėjo 2004 m. ir per pirmus du sezonus komandai padėjo iškovoti du Anglijos aukščiausiosios „Premier“ lygos titulus. Pernai metais klubas sezoną baigė antroje pozicijoje, tačiau laimėjo Futbolo Asociacijos (FA) taurę ir Anglijos "Carling" taurės turnyrą.

2005 m. ir 2006 m. J. Mourinho buvo pripažintas geriausiu Anglijos „Premier“ lygos treneriu.

Naujuoju „Chelsea“ treneriu taps A. Grantas

Pasitraukus Jose Mourinho, „Chelsea“ trenerio postą pasiūlė užimti Avramui Grantui, praneša BBC. A. Grantas, vasarą tapęs komandos sporto direktoriumi, naujuoju ekipos treneriu turėtų būti paskelbtas ketvirtadienį. Jo asistentu paskirtas Steve‘as Clarke‘as.

51-erių izraelietis A. Grantas yra artimas „Chelsea“ savininko Romano Abramovičiaus draugas ir į klubą šią vasarą atvyko nepaisant J. Mourinho prieštaravimų.

Nors J. Mourinho sakė jam nesikišti į komandos reikalus, tačiau A. Grantas darė įtaką kaip klubo valdybos narys.

Prieš persikeliant į „Chelsea“ A. Grantas dirbo „Portsmouth“ klubo techniniu direktoriumi.

Bukmekeriai lažinasi dėl J. Mourinho ateities

Viena didžiausių lažybų bendrovė „William Hill“ savo klientams iškart pasiūlė lažintis dėl trenerio iš Portugalijos ateities. Kaip praneša naujinų agentūra „Reuters“, labiausiai tikimasi, jog J. Mourinho Portugalijos nacionalinės rinktinės vyriausiojo trenerio poste pakeis Luizą Felipe Scolari (santykis 2 prieš 1).

Numanomų klubų, kuriems vadovauti galėtų J. Mourinho, rikiuotė yra tokia: ispanų „Barcelona“ (5 prieš 2) ir Madrido „Real“ (6-1), itališkieji „Milan“ (8-1), „Inter“ bei „Juventus“ (abu 14-1), portugalų „Benfica“ ir „Porto“ (14-1). Sąrašo pabaigoje įrašytos Anglijos komandos: „Arsenal“, „Liverpool“, „Manchester United“ ir „Tottenham“ (visos 16-1).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją