„Kartus tas Latvijos čempionato sidabras. Jaučiu didelį nusivylimą, nes pralaimėjome finale, bet kita vertus tai yra didelis akstinas kitiems metams. Galiu iš karto pasakyti, kad antradienį skaičiau apie tai viename Lietuvos laikraštyje ir sakau, jog yra visiškai atvirkščias variantas nei parašyta. Absoliučiai“, - mįslingai DELFI situaciją dėstė R. Butautas.

Pasak trenerio, „ASK/Riga“ klubo savininkai jo nekritikavo, o priešingai - netgi pagyrė už darbą šį sezoną.

„Savininkai labai gyrė - taip ir parašykite, – DELFI sakė R. Butautas. – Pralaimėjimo finale priežastis yra prasta komplektacija, o tai – mano klaida ir aš atvirai tą pripažįstu.

Buvo labai daug traumų ir, jei mes būtume žaidę visa savo pajėgiausia sudėtimi, tai dar neaišku, kaip būtų pasibaigęs finalas. Aš nevengiu atsakomybės ir tą pasakiau ir klubo vadovams, ir Latvijos žiniasklaidai, nes pergalė turi daug mamų, o pralaimėjimas tik vieną tėvą – trenerį“.

Paklaustas, ar kitą sezoną su „ASK/Riga“ klubu sieks revanšo prieš „Barons-LMT“, R. Butautas liko paslaptingas: „Aš jau turiu kontraktą savo kompiuteryje, bet apie tai dar nenoriu šnekėti, - DELFI prisipažino strategas. – Ir tegul šiuos žodžius paskaito tie, kurie Lietuvoje rašinėja nepatikrintą informaciją. Po antradienio publikacijos aš labai susinervinau, kad be mano žinios mane kilnoja iš komandos į komandą“.

Treneris teigė nesąs pavargęs po įtempto sezono ir mano, kad spės tinkamai pailsėti.

„Turėsiu dvi savaites poilsio, bet aš nesijaučiu pavargęs, nes toks yra mano gyvenimo būdas. Dabar ant mano pečių jau gula su Lietuvos rinktine susiję rūpesčiai ir aš tuo labai džiaugiuosi, nes pasiilgau rinktinės žaidėjų, viso nacionalinės komandos štabo ir nekantrauju kuo greičiau pradėti darbą“, - apie artimiausius planus DELFI pasakojo R. Butautas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją