SEB bankas didžiausią pažangą Pekino olimpiadoje padariusiems Lietuvos olimpiečiams skirs 100 tūkstančių litų premiją.

Didžiausią pažangą padarę – tai labiausiai savo rezultatus per pastaruosius ketverius metus pagerinę sportininkai, kurie nuosekliai tobulėjo ir olimpinėse žaidynėse nustebino gerais rezultatais ar pranoko lūkesčius įkvėpdami būsimų pergalių viltį.

Iki rugpjūčio 25 dienos DELFI portale balsuokite už Lietuvos olimpinės rinktinės narius, kurie olimpiadoje bus padarę didžiausią pažangą ir pasiekę daugiau, nei tikėjotės. Jūsų išrinktam olimpiečiui atiteks pusė SEB banko skirtos premijos – 50 tūkstančių litų.

Tuo pačiu metu kitą - labiausiai savo rezultatus pagerinusį - sportininką rinks ir komisija, kuri nulems, kam atiteks kita – irgi 50 tūkst. litų – SEB banko skirtos premijos dalis. Komisiją sudarys Lietuvos tautinio olimpinio komiteto (LTOK), SEB banko ir DELFI redakcijos atstovai.

Kviečiame balsuoti!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją