Ištuštėjusią „Lidlo“ parduotuvę skaitytojas aptiko Dūkštų g., Šeškinės mikrorajone. Pirkėjo teigimu, joje jis rado ištuštėjusias lentynas – skaitytojo atsiųstose nuotraukose matyti, kad tušti šaldikliai, kuriuose buvo sudėta kiauliena, upėtakiai, viščiukų skilveliai bei kitos prekės.

Skaitytoją nustebino ir tai, kad parduotuvėje beveik nebuvę ir pirkėjų – tai taip pat matyti nuotraukose.

DELFI kreipėsi į „Lidlo“ atstovę Agnę Gaižauskienę, kurios pasiteiravo dėl susiklosčiusios situacijos. Pasak jos, taip nutiko pirkėjų gausai pranokus lūkesčius ne tik pirmosiomis dienomis, bet ir visą pirmąją savaitę.

„Realiomis sąlygomis įvertinome rinkos paklausą bei pirkėjų pageidavimus. Intensyviai dirbant pasitaiko įvairių situacijų, tad nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus ir dėkojame visiems pirkėjams už jų atsiliepimus, supratingumą ir kiekvieną išsakytą pastabą bei siūlymą. Jie padeda mums tobulėti tiek planuojant prekybos organizavimą artimiausiomis darbo dienomis, tiek žvelgiant į tolesnę ateitį“, – situaciją pakomentavo A. Gaižauskienė.

Jos teigimu, šiuo metu dedamos visos pastangos, kad parduotuvių darbas vyktų sklandžiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1332)