Mūsų mėgėjų bendruomenė susikūrė tik rugsėjo 21 d. – tai mūsų pradžia. Susikūrėme ne tam, kad kolekcionuotume avarijų skaičius, žmonių gyvybes ar metalų laužus. Mūsų tikslas – parodyti žmonėms, kad mūsų susibūrimas turi širdį ir suvokimą, kaip vairuoti.

Ruošiamės projektui „Gerumo akcija“, kurio metu apsilankysime Viešvilės vaikų globos namuose. Taip pat turime planų ir ateityje, kuriais parodysim žmonėms, kad ne visi BMW yra „kelių ereliai“.

Kai mūsų kolona važiuoja gatvėse, turime griežtas vidines taisykles, už kurių pažeidimą šaliname iš susibūrimo. „BMW - būk malonus vairuotojas“ – jei tu to nesugebi, prašau, būk malonūs, negadink mūsų vardo.

Mūsų susibūrimo vardu noriu pasakyti, kad mes gerbiame viešus kelius, gatves ir kitus vairuotojus, todėl piktybiškai nedarome to, ko nenorėtume, kad darytų mums. „Draguoti“, „driftinti“, „burnout'inti“ ar pan. elgtis su automobiliu, yra skirtos legalios aikštelės (Nemuno žiedas, Gaižiūnų poliginas), kur galima taip elgtis, kad nesukeltume pavojaus kitiems vairuotojams.

Negalime teisti BMW, nes ne jie kalti, o asmuo, kuris sėdi tarp vairo ir sėdynės.

Norintys tapti mūsų nariais, kviečiami prisijungti.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Šis tekstas – skaitytojo nuomonė, o ne oficiali Lietuvos BMW klubo pozicija.

Norite pasidalinti savo nuomone? Jūsų minčių laukiame žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt: