Prieš kino kameras sėdėjusiam ministrui paskambino atsakingoji sekretorė ir įspėjo apie artėjančią „siaubingo“ filmo premjerą, tačiau ministro palaikymo nesulaukė. Priešingai, jos idėja blokuoti premjera buvo sutrypta akimirksniu.

„Laba diena, kultūros ministre, aš jus trukdau dėl to siaubingo „Pistonų“ filmo. Manau, kad negalima...“, – susirūpinimą telefonu išreiškė sekretorė, tačiau ministras jai neleido baigti minties apie filmo uždraudimą.

„Nu tai ar jūs pasiutot su tais „Pistonais“?! Taigi jie su tuo filmu tik išdurs visus! Čia eilinis jų, „Pistonų“, prikolas! Čia tas pats kaip aš ant Puipos veido nupieščiau Mikimauzą! Kaip ir smagu pažiūrėt, bet gi esmė tai nesikeičia. Ir iš viso, užsukite į mano kabinetą. Reikia kaip tik paskirstyti... Va šviežiai gavau naujų europinių lėšų. Nepamirškit atsinešti popieriukų, tų ilgesnių“, – atsakingosios sekretorės idėją užgniaužti filmo platinimo kampaniją žaibiškai išsklaidė ministras.

„Pistonų“ anonsas - DELFI TV reportaže:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)