„Labai noriu ištekėti, lyg ir pretendentą radau. Atsitiko taip, kad Rokiškio dekanas paklausė, ar mano vyras iš Rokiškio. Aš atsakiau, kad neturiu jokio vyro, bet ieškau. Vyrą Rokiškyje labai nuostabų lyg ir suradome. Vietinės močiutės Elvyra Keršulienė ir Alė Gegelevičienė maloniai sutiko pravesti autentišką mergvakarį“, – apie netikėtos šventės priežastis kalba Daina. Nors apie jokias vestuves garsiai dar nėra kalbama, moteris su draugėmis surengė inscenizuotą mergvakario šventę.

Šventė Rokiškio rajone vyko pagal visas aukštaičių tradicijas – buvo pinami vainikai, o būsimos nuotakos draugės graudeno ir atkalbinėjo nuo šio sprendimo.

„Hana Šumilaitė ir Daiva Tamošiūnaitė praėjo kaukti, visokiais žodžiais kalbėti, kaip man ten bus blogai, kad galvoju dabar, kad jau bijau ženytis. Draugės matė mano simpatiją, tai iš pavydo viską daro“, – juokėsi pašnekovė.

„Man net rūtų vainikėlį nupynė, bet viena draugė pabėgo, nes ją ėmė pykinti rūtų kvapas. Sakau, kad mes persenusios jaunamartės. Sunkiai ištveriam šituos reikalus. Reikėjo ženytis pirmus 50 metų“, – kvatojo Daina.

Ji atskleidė, kad Rokiškio močiutės pamokė, kaip reikia elgtis su vyrais: „Dabar žinau, kaip reikia elgtis su vyrais, ką daryti, kad galėtum laikyti valdžią, kad pinigus parneštų, kad ištikimas visą laiką būtų“.

D. Bilevičiūtės mergvakario akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (287)