Tokio agresyvaus priešininko, kokiu virto vienas žinomas Lietuvos vyras, turbūt nėra regėjęs net Rokis Balbo. „Švenčių miesto” specialistų sukurtas grimas su pamišta akimi, kraujuojančia lūpa ir sulaužyta nosimi pavertė jį tokiu neatpažįstamu, kad garsenybės neatpažino ir į šventinių drabužių, aksesuarų ir kitų atributų parduotuvę tąkart užsukęs bičiulis, grupės „Merlin” lyderis Feliksas Kutka.

Antroji garsenybė virto kruvinomis ašaromis verkiančiu klounu, besikėsinančiu giljotinuoti nekaltos mergelės galvą. Šis Helovino kostiumas pareikalavo kantrybės ir ištvermės ne tik grimo specialistams, bet ir pačiai įžymybei. Žvaigždė buvo grimuojama apie porą valandų.

Prieš Heloviną gatvėmis ramiai vaikštinėjo savo krentančią akį gaudydamas ir išpuvusius dantis meiliai šiepdamas trečiosios žvaigždės įkūnytas pūvančio zombio personažas. Tačiau šis taikus siaubūnas privertė iš baimės aiktelėti ne vieną parduotuvės lankytoją.

Laimei, ši ant laiptų šliaužiojanti numirėlė yra ne iš siaubo filmo „Skambutis” - tai tik meistriškai į vaidmenį įsijautusi ir tobulai nugrimuota Lietuvos garsenybė. Pabandykite atspėti, kokios garsenybės pasislėpė po šiais Helovino kostiumais?

Visos paslaptys bus atskleistos dar iki Helovino. Kiekvieną dieną DELFI savo skaitytojams atskleis po vieną žvaigždę, kuri slėpėsi po storu grimo sluoksniu. Specialiame vaizdo reportaže parodysime, kaip jiems sekėsi persikūnyti į šiuos šiurpius personažus.

Žinomus žmones neatpažįstamai pakeitę Šiaurės miestelyje įsikūrusio „Švenčių miesto” specialistai spalio 30 ir 31 dienomis grimuos visus savo lankytojus, norinčius originaliai ir išskirtinai pasiruošti Helovino šventei. Grimą žvaigždėms daręs „Švenčių miesto” direktorius Tomas Šiuipys šventinio makiažo paslaptimis dalinasi ir internete.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)