Iniciatyvoje dalyvauja 10 nacionalinių žiniasklaidos priemonių, tarp kurių yra Delfi – Lietuva, taip pat Deník Referendum – Čekija, Der Standard – Austrija, EFSYN – Graikija, El Confidencial – Ispanija, Gazeta Wyborcza – Lenkija, Hotnews – Rumunija, HVG – Vengrija, Il Sole 24 Ore – Italija, Mediapool – Bulgarija) ir 3 tarptautinės žiniasklaidos organizacijos (OBCT, n-ost, Voxeurop).

PULSE iniciatyvoje dalyvaujančios žiniasklaidos priemonės kuria ir platina žurnalistinį turinį, apimantį visas Europos šalis. Ypatingas dėmesys skiriamas nepakankamai nušviečiamoms šalims, regionams ir socialinėms grupėms, įskaitant kaimo vietoves ir mažas ir vidutinio dydžio ES šalis.

Iniciatyvos-projekto trukmė yra dveji metai. Per šį laikotarpį planuojama sukurti 2 050 originalaus turinio vienetų. Ne mažiau kaip 160 žurnalistų kurs 4 teminėmis kryptimis: žaliasis ES virsmas (EU’s green transition), demokratija ir pamatinės teisės, saviraiškos laisvė ir pilietiškumas (democracy and fundamental rights, freedom of expression and civic participation), įtakos ES ir pasaulio mastu kaita (the EU and global power dynamics), ES plėtra (EU’s enlargement).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją