Pyragėliai su kalakutiena ir spanguolių džemu – puikų balansą turintis skonių derinys. Šis užkandis labai patiks svečiams per Kalėdas ar kitas šventes. Pyragėliai su kalakutiena ir spanguolių džemu skanūs ir atvėsę.
Muskatas
7 straipsnių
Kviečiame pasigaminti virtinukų su moliūgais. Moliūgai lengvai dera daugelyje receptų ir vitaminais bei skoniu gali praturtinti bene visus norimus patiekalus. Šią daržovę galima panaudoti ir gaminant vieną iš itališkos virtuvės pasididžiavimų – „gnocchi“, lietuviškai – virtinukus. Šiame recepte virt...
Artėjant kalėdoms pasigaminkite šokoladinių triufelių. Jie nėra sunkiai paruošiami, turi labai subtilų skonį ir saikingai saldūs. Kalėdiniai triufeliai papuoš kiekvieną šventinį stalą.
Saldūs ir aštrūs, švelnūs ir stipraus aromato – kokių tik nerasme prieskonių parduotuvių lentynose. Tiesa, esama keletos klasikinių, visų mėgiamų prieskonių, kuriuos dažniau prisimename būtent šaltuoju metų laiku – regis, jie tiesiog gardžiau „suskamba“ orams atvėsus, kai tamsiais žiemos vakarais ie...
Dešimtys Viduržemio jūroje išgelbėtų migrantų, kurie yra prie Maltos įstrigusiame vokiečių laive, Vokietijai, Prancūzijai, Portugalijai ir Liuksemburgui susitarus juos priimti išsilaipins Maltoje, šeštadienį paskelbė šios šalies premjeras.
Kai tebuvo likusios trys dienos iki Kalėdų, paskambino senas mano draugas ir lyg atsitiktinai paklausė, ką aš veiksiu ilgu tarpšventiniu laikotarpiu? Mano atsakymas buvo paprastas: lyg ir nieko... Jo pasiūlymas buvo viliojantis: „Gal į rytus dumkim?“
Moterys nuo neatmenamų laikų renkasi šampaną. O gal putojantį vyną? Ar tai ne tas pats?.. „Alitos“ produktų kokybės ir vystymo skyriaus vadovė Rasa Urmanavičienė padėjo daugiau sužinoti apie šį gėrimą. Ji mielai papasakojo apie putojančio vyno skirtumus, degustavimą ir patiekimo etiketą.