„Dreame“ prekės ženklas ir astrodinamika

Bendrovė „Dreame Technology“ buvo įkurta 2015 m. kaip aukštos klasės valymo prietaisų įmonė. Nuo pat įkūrimo pradžios įmonės tikslas buvo aprūpinti viso pasaulio žmones įranga, kuri išmaniai palengvintų kasdienį valymą. Bendrovės „Dreame Technology“ kūrėjas ir įkūrėjas yra Hao Yu, kuris Tsinghua universitete studijavo skysčių mechaniką. Studijuodamas Hao Yu tyrinėjo išradimus ir astronomiją, todėl 2009 m. sukūrė „Boeing“ finansuojamą kosminį projektą „Sky Workshop“. Būtent iš „Dreame“ prekės ženklo įkūrėjo susižavėjimo ir susidomėjimo kilo astrodinamikos panaudojimas „Dreame“ dulkių siurbliuose. 2017 m. pabaigoje „Dreame“ prekės ženklas prisijungė prie „Xiaomi“ konglomerato kaip pagrindinis išmaniųjų valymo prietaisų gamintojas. Nuo pat pradžių bendrovė daugiausia dėmesio skyrė sukurtų namų apyvokos prietaisų kokybei, našumui ir patikimumui. Todėl „Dreame“ dulkių siurbliai pasižymi įspūdingomis specifikacijomis ir yra labai populiarūs visame pasaulyje, Lietuvoje taip pat.

„Dreame“ dulkių siurbliai ir robotai – įrenginiai sukurti švarai be kompromisų

„Dreame“ dulkių siurbliai ir robotai išsiskiria savo inovatyviomis technologijomis ir funkcijomis, kurios užtikrina nepriekaištingą švarą be didelių pastangų.

Pagrindiniai „Dreame“ dulkių siurblių privalumai:

·       Galingas siurbimas: „Dreame“ dulkių siurbliai ir robotai pasižymi itin galinga siurbimo jėga, kuri lengvai pašalina net ir smulkiausius nešvarumus, dulkes ir alergenus.

·       Ilgas baterijos veikimo laikas: su „Dreame“ dulkių siurbliais galėsite valyti ilgai ir be pertraukų – dauguma modelių turi talpias baterijas, užtikrinančias iki 60 minučių veikimo laiką.

·       Lengvas valdymas: „Dreame“ dulkių siurbliai yra lengvi ir patogūs valdyti, o intuityvios programėlės robotų atvejais - leis lengvai pasirinkti norimą valymo režimą.

·       Moderni filtravimo sistema: „Dreame“ dulkių siurbliai aprūpinti HEPA filtrais, kurie sulaiko net 99,97% smulkių dalelių, įskaitant alergenus ir mikroorganizmus.

·       Universalumas: „Dreame“ siūlo platų belaidžių dulkių siurblių-šluotų bei robotų modelių asortimentą, tad tikrai rasite tinkamą savo poreikiams ir biudžetui.

1.    Dreame „L20 Ultra“ – „Dreame“ dulkių siurblių „flagmanas“

„Dreame L20 Ultra“ yra flagmanas šio gamintojo dulkių siurblių-robotų kategorijoje, žinomas dėl savo galingo siurbimo jėgos, siekiančios 7000 Pa ir pažangių technologijų. Siurblys naudoja LIDAR navigaciją kartu su AI algoritmais optimaliam kambario žemėlapio sudarymui ir kliūčių vengimui. „L20 Ultra“ gali dirbti iki 260 minučių vienu įkrovimu (tik siurbimas arba tik šlavimas tyliuoju režimu), todėl puikiai tinka didelių plotų valymui. Be to, šis dulkių siurblys-robotas užtikrina ne tik efektyvų valymą, bet ir reikalauja minimalios priežiūros, nes jis pasižymi savaiminiu šluostės valymu ir automatiniu džiovinimu.

2.    „Dreame L10s Ultra“ – siurbia, plauna ir pats išsivalo

„Dreame L10s Ultra“ yra dulkių siurblys-robotas, kuris ne tik siurbia, bet ir plauna grindis. Be to, jis turi savaiminio ištuštinimo stotelę, todėl po kiekvieno ciklo jums nereikės išmesti purvo, dulkių ir nešvarumų į šiukšliadėžę. Tačiau labiausiai šiame modelyje žavi tai, kad nereikia pilti vandens tiesiai į dulkių siurblyje sumontuotą rezervuarą ir visai nereikia plauti šluosčių. Visa tai pasiekiama dėl dviejų talpyklų - švariam ir nešvariam vandeniui - ir automatinio šluosčių valymo mechanizmo. Be to, nereikia rūpintis ir grindų plovikliu, nes jis yra komplekte ir įmontuotas tarp švaraus ir nešvaraus vandens talpyklų ir yra savaime dozuojamas. „Dreame L10s Ultra“ – tai puikus pasirinkimas ieškantiems išmanaus ir patogaus valymo įrenginio.

Dreame

3.    „Dreame L10s Pro Gen2“ – optimalus kainos ir kokybės santykis

Šis dulkių siurblys-robotas naudoja 7 000 Pa siurbimo galią ir galingą šlavimo sistemą, kad veiksmingai pašalintų ne tik dulkes ir trupinius, bet ir įsisenėjusias dėmes. Be to, dėl išmaniosios navigacijos ir LDS kliūčių išvengimo technologijos jis puikiai randa kelią jūsų namuose. Be to, aptikęs kilimą jis pakelia šlavimo padus ir kruopščiai pašalina jo pluoštuose užsilikusius nešvarumus. Savo ruožtu „L10s Pro Gen 2“ valdymą palengvina „Dreamehome“ programėlė, „Amazon Alexa“, „Siri“ ir „Google Assistant“.

4.    „Dreame T30“ – išskirtinė galia ir įspūdingi siurbimo rezultatai

Pasak Varlė.lt specialistų, „Dreame T30“ patenka į populiariausių ir bene geriausių ekonominių dulkių siurblių-šluotų Lietuvoje sąrašą.
„Dreame T30“ dulkių siurblys-šluota iš kitų rinkoje esančių panašių modelių išsiskiria savo 190 AW siurbimo galia. Be to, jis yra aprūpintas inovatyviu „Dreame Space 5.0“ varikliu, kuris sukuria 150000 apsisukimų per minutę ir užtikrina išskirtinę galią bei įspūdingus siurbimo rezultatus. Šis „Dreame“ dulkių siurblys geba išties efektyviai pašalini dulkes ir nešvarumus nuo praktiškai bet kokių paviršių. Šis dulkių siurblys-šluota yra tikrai sumanus ir efektyviai „jaučia aplinką“. Ko gero didžiausias jo išskirtinumas – automatiškai prisitaikantis valymo režimas. Veikdamas šiuo režimu, „Dreame T30“ dulkių siurblys-šluota aptinka ant grindų paviršiaus esančias dulkes ir priklausomai nuo jų kiekio, automatiškai pasirenka siurbimo lygį bei galią.

5.    „Dreame T20“ su antgaliais palengvinančiais valymą

„Dreame T20“ yra modernus belaidis dulkių siurblys, turintis keičiamus antgalius, iki 25 000 Pa siurbimo galią ir iki 70 minučių veikiančią bateriją. Jame taip pat yra išmanusis grindų šepetys, kuris nuskaito siurbiamą paviršių ir atitinkamai reguliuoja valymo intensyvumą. Dar vienas T20 akcentas - HD spalvotas LCD ekranas. Jei ieškote patikimo dulkių siurblio įvairiems valymo pavirščiams, „Dreame T20“ tikrai vertas jūsų dėmesio. Jame yra papildomi priedai, pavyzdžiui, šepetys 2 in 1, kuris idealiai tinka mažiems, nelygiems paviršiams valyti, dulkių erkučių šalinimo šepetys ir plyšių šepetys, skirtas, pavyzdžiui, baldų ertmėms išsiurbti. Valymą taip pat palengvina praktiška prailginamoji rankena, padedanti išvalyti aukštesnes vietas. Šiuos priedus sumontuoti pavyksta tikrai greitai ir lengvai, tad naudojimasis įrenginiu – tikras malonumas.

„Dreame“ dulkių siurbliai ir robotai išsiskiria savo modernia dizaino estetika, aukštos kokybės technologiniais sprendimais ir nepriekaištingu našumu, kas leidžia išlaikyti namus švarius minimaliomis pastangomis. Šie išmanieji įrenginiai yra aprūpinti pažangia navigacijos sistema, kuri užtikrina efektyvų ir sistemingą valymą visuose namuose. „Dreame“ dulkių siurbliai turi įmontuotus galingus siurbimo variklius, kurie efektyviai pašalina dulkes, plaukus, alergenus ir kitas mikroskopines daleles iš įvairių grindų dangų ir kilimų. Be to, daugelis modelių yra lengvai valdomi per mobilųjį telefoną, suteikiant vartotojams galimybę valdyti siurblio funkcijas, planuoti valymo grafikus ir stebėti siurblio veiklą realiu laiku. Unikali „Dreame“ produktų savybė yra jų energijos efektyvumas ir tylus veikimas. Nesvarbu, kokį „Dreame“ dulkių siurblį pasirinksite: robotą ar belaidę šluotą, galite būti tikri, kad džiaugsitės itin efektyviais valymo rezultatais ir patogiu naudojimu ne vienerius metus.