Į Alytuje vykusio sveikatinimo projekto pirmąjį etapą iš šimtų norinčiųjų dalyvauti buvo atrinkta 100 motyvuotų dalyvių. Jie nemokamai išbandė žarnynui ir lieknėjimui skirtą „ColonWell" produktą bei praktiškai mokėsi rūpintis savo žarnynu. Pirmojo susitikimo metu dalyviai ištempę ausis klausėsi „ColonWell" kūrėjo, farmacininko, knygos apie sveiką žarnyną ir lieknėjimą autoriaus Manto Jakimavičiaus paskaitos.

„Alytaus projekte sutikau daug dalyvių, kuriuos kankino vidurių užkietėjimo, pilvo pūtimo ir refliukso keliamas diskomfortas. Esu pastebėjęs, kad žmonės su sutrikusia žarnyno veikla dažnai neleidžia sau pasvajoti apie svorio metimą. Tuo tarpu atėję į „ColonWell" projektą jie vienu šūviu gali nušauti du zuikius – susireguliuoti žarnyno veiklą ir dar padailinti kūno linijas. Ar gali būti geresnis derinys?", - apie projekto naudas pasakoja „ColonWell" kūrėjas Mantas Jakimavičius.

39 metų Edita: „Sunku patikėti, bet nebeturiu problemų su skrandžio rūgštingumu, ši problema įveikta"

 Edita

„Ilgus metus gyvenau su refliukso keliamu diskomfortu. Taip pat turėjau bėdų dėl vidurių užkietėjimo. Į projektą atėjau tikėdama gerais atsiliepimais apie „ColonWell", bet nesitikėjau pajusti tokį greitą poveikį. Jau pirmąją vartojimo savaitę rūgštys kilo kur kas rečiau, pamažu dingo refliukso sukeltas kosulys ir tapo lengviau tuštintis. Projekto metu sumažinau saldumynų ir užkandžių kiekį. Maisto racionas išliko beveik nepakitęs, nes visada stengiausi maitintis sveikai. Didžiausias pokytis buvo tas, kad pradėjau gerti daugiau vandens. Sunku patikėti, bet pasibaigus projektui nebeturiu problemų su skrandžio rūgštingumu, ši problema įveikta. Pagaliau galiu mėgautis skaniu maistu ir kava be „degančios" gerklės jausmo. Taip pat nebejaučiu nesuvirškinto maisto keliamo diskomforto ir dingo vidurių užkietėjimo bėdos. Anksčiau būdavau slogios nuotaikos, o dabar esu kupina jėgų, jaučiuosi stipri ir reikalinga. Be to, projekto metu netikėtai pavyko atsikratyti 2 kilogramų. Beprotiškai džiaugiuosi atradusi „ColonWell" ir žadu jį vartoti toliau. Iš pradžių vyras pašaipiai žiūrėjo į mano dalyvavimą projekte, tačiau dabar pats vartoja „ColonWell" ir džiaugiasi, kad jam mažiau pučia pilvą. Iš šio projekto išeinu kaip nugalėtoja, nes jaučiuosi puikiai. Jei turite žarnyno problemų, bet dar nebandėte „ColonWell", reiškia turite jį išbandyti."

36 metų buhalterė Irma: „Įveikiau refliuksą, žarnynas dirba it laikrodis ir dar numečiau 4 kilogramus"

 Irma

„Po tulžies pūslės šalinimo operacijos pradėjo kilti rūgštys nuo bet kokio maisto. Taip pat nuolat pūsdavo pilvą, jausdavau sunkumą pavalgius, kankino vidurių užkietėjimo bėdos. Nors labiausiai norėjau išspręsti šias žarnyno problemas, tačiau kartais pasvajodavau apie svorio metimą. Iki projekto galvojau, kad „ColonWell" yra gerai išreklamuotas produktas, tačiau greitai įsitikinau, kad jis iš tiesų veikia. Rytais atsikeldavau vis sotesnė ir pastebėjau, kad mažiau kyla rūgštys. Po savaitės nustojo pūsti pilvą. Projekto metu atsisakiau miltinių produktų ir saldumynų, savaime dingo vakariniai užkandžiavimai, o tai leido ramiau miegoti. Ėmiau valgyti daugiau daržovių ir liesesnę mėsą. Pradėjau daugiau judėti, prisijaukinau kontrastinį dušą, kuris leido pasijusti žvalesnei. Projekto metu įveikiau net 13 metų mane kankinusį refliuksą ir dabar galiu ramiai gerti kavą. Taip pat dingo vidurių užkietėjimo bėdos, o žarnynas ėmė dirbti it laikrodis. Džiugina, jog pavyko numesti 4 kilogramus ir taip sumažėjo juosmens apimtys. Svarbiausia, jog projekto metu išsiugdžiau naujus sveikesnės gyvensenos įpročius. Šeimyna ypač džiaugiasi mano pagerėjusia savijauta, o vyras priminė, jog anksčiau man siūlė išbandyti "ColonWell". Jei jaučiate, kad trūksta motyvacijos mesti svorį, sekite „ColonWell" naujienas ir registruokitės į projektus, kurie gali padėti kiekvienam."

41 metų vaikų pramogų organizatorė Evelina „Numečiau 5 kilogramus ir svoris krenta toliau"

 Evelina

„Seniai norėjau numesti svorio, tačiau perlipus 100 kilogramų ribą supratau, kad turiu tai padaryti greičiau. Ankstesni bandymai sulieknėti buvo nesėkmingi, nes trūko aiškios sistemos. Apsidžiaugiau, kai buvau atrinkta į projektą, nes žinojau, jog turėsiu galimybę išbandyti „ColonWell". Pirmieji rezultatai projekte buvo stulbinantys – per 1,5 savaitės numečiau 3 kilogramus. Nors nukritę kilogramai vizualiai nesimatė, tačiau pajaučiau lengvumo jausmą organizme. Projekto metu atsisakiau vakarinio valgymo, pavėlinau pusryčių laiką ir jaučiausi kur kas energingesnė. Ėmiau gerti daugiau vandens, tačiau savo mitybos raciono iš esmės nekeičiau. Rytais pradėjau keltis anksčiau ir eidavau pasivaikščioti. Dabar kas rytą nueinu bent 5 tūkstančius žingsnių. Taip be didelių pastangų man pavyko numesti 5 kilogramus ir svoris krenta toliau. Jau dabar tapo lengviau judėti, ėmiau geriau miegoti, o džinsams reikia ieškoti diržo. Taip pat pastebėjau, kad rytais nebetinsta paakiai ir dingo ilgą laiką kankinęs refliuksas. Toliau žadu vakarais vartoti „ColonWell" ir mažinti cukraus kiekį mityboje. Noriu, kad kuo daugiau žmonių išbandytų šį produktą, tad jį rekomenduoju pažįstamiems. Visiems norintiems numesti svorio patariu savo tikslų siekti mažais laipteliais ir išlaikant savidiscipliną. Net ir nuklydę į šoną, nebijokite sugrįžti atgal ir rezultatai ateis savaime!"

Ir Jūs svajojate vienu metu ne tik atsisveikinti su žarnyno keliamu diskomfortu, bet ir numesti svorio? Pamirškite senus įsitikinimus, apsišarvuokite kantrybe bent 21 dienai ir pagaliau atraskite savąjį kelią į sveikesnį gyvenimą! Daugiau informacijos ir patarimų rasite www.colonwell.lt ar „ColonWell" „Facebook'o" paskyroje.

„ColonWell" - lietuviškas produktas, pagamintas tik iš natūralių medžiagų, kuris jau beveik dešimtmetį kuria sėkmės istorijas! Tai laiko ir vartotojų patikrintas produktas, kuris efektyviai sprendžia žarnyno problemas ir padeda žmonėms, norintiems numesti svorio.