Pirmas žingsnis


Paskyros registracija yra pats pirmasis žingsnis, norint įsigyti kriptovaliutų per „Coinsdrom“. Apsilankykite mūsų svetainėje ir sekite supaprastintą registracijos procesą. Kuomet užsiregistruosite, turėsite patvirtinti savo paskyrą, kad ji atitiktų visus reguliavimo reikalavimus.

Kaip patvirtinti paskyrą


Norint sėkmingai patvirtinti savo paskyrą „Coinsdrom“ platformoje, jums reikės pateikti prašomus dokumentus mūsų Atitikties skyriui. Mes siūlome tris vartotojo patvirtinimo lygius, o tam reikalingi dokumentai priklauso nuo sumos, kurią planuojate panaudoti mūsų platformoje. Nors pagrindiniai dokumentai yra bendro pobūdžio, mūsų Atitikties skyrius gali paprašyti ir papildomų dokumentų, priklausomai nuo situacijos.

Coinsdrom

Kaip įsigyti kriptovaliutos

Kuomet užbaigsite registracijos ir patvirtinimo procesą, įsigyti kriptovaliutą per „Coinsdrom“ platformą bus itin paprasta. Pirmiausia pasirinkite norimą kriptovaliutą, tarkim, „Bitcoin“ arba „Ethereum“. Tada nurodykite sumą, už kurią norite įsigyti, ir įveskite savo bankinės kortelės duomenis. Atlikus mokėjimą, konkreti kriptovaliutų suma bus pervesta tiesiai į jūsų užsakyme nurodytą piniginę. Svarbu pažymėti, kad pati „Coinsdrom“ platforma nesiūlo piniginių ir nesaugo jūsų lėšų jūsų paskyroje.

„Coinsdrom“ leidžia pirkti arba parduoti „Bitcoin“ ir „Ethereum“ kriptovaliutas. Nesvarbu, ar esate naujokas kriptovaliutose, ar jau patyręs prekeivis – mes suteiksime visą reikiamą informaciją ir pagalbą viso proceso metu. Mūsų Klientų aptarnavimo skyrius padės jums bet kokiais registracijos, patvirtinimo ar pervedimų klausimais.

Prisijunkite prie „Coinsdrom“ platformos jau šiandien ir pasinerkite į kriptovaliutų pasaulį!