„Zip FM stabdo transliacijas iš Vilniaus“, - tokią žinią trečiadienį „Zip FM“ atstovai išplatino žiniasklaidai, o tūkstančiai radijo fanų pagalvojo apie tai, apie ką net baisu ir galvoti.

„Mūsų telefono linijos lūžo, žmonės skambino ir klausė, kas čia dabar darosi. O viena mergina į ragelį verkė atviromis ašaromis, „Facebook“ profilyje pasipylė šauktukų ir klaustukų lavina. Toks mūsų klausytojų susirūpinimas – tik dar vienas įrodymas, kad esame mylimi ir reikalingi ir... kad turime ištikimų draugų armiją“, - sako radijo stoties programų direktorė Simona Albavičiūtė ir visiems pataria ruoštis puikiam „Zip FM“ vasaros sezonui.

Nuo smėlio - visą mėnesį

Liepos 4 dieną „Zip FM“ pradeda transliacijas iš Palangos, kur reziduos iki rugpjūčio pradžios.

„Kadangi vidurvasarį gyvenimas užverda prie jūros, jaunimo pamėgti „Radistai“, „SiSi“ merginos bei „eMeMdemsai“ su visa radijo studija persikelia į Palangos paplūdimį“, - informuoja Audrius Atroška, radijo stoties „Zip FM“ direktorius.

„Zip FM“ komandą bus galima rasti pačiame paplūdimyje, nes jie transliuos iš specialiai ant smėlio įrengtos studijos, netoli gelbėjimo stoties. Greta studijos bus sukurta poilsio zona, į kurią kviečiamas kiekvienas klausytojas. Įsimylėję „SiSi“ jaunuoliai galės nusifotografuoti su milžinišku Silvos kojos pirštu, o arkliško juoko gurmanai - skaldyti anekdotus Simonai.

„Radistų“ fanai galės nebenešioti jų nuotraukos piniginėje, nes turės galimybę gyvai sukirsti česnakinį kebabą su Rolandu, pralaimėti prieš Joną rungtyje „kas gražesnis?“ bei dalintis žiūronais su Justinu Jankevičiumi. „eMeMdemsų“ gerbėjams bus pasiūlyta nemokamai išsiskalbti rūbus ant Modesto pilvo preso, kultūristų pasaulyje kitaip žinomo kaip „tarka“, o Mantas Stonkus ruošia specialią sporto programėlę ir mokys daryti prisitraukimus be rankų.

Kuriama speciali programa

„Zip FM“ vasaros mėnesiui yra kuriama speciali programa, kurioje bus įtraukti visi - ir tie, kurie atvyks į pliažą, ir tie, kurie klausysis tiesioginių laidų per radiją.

Dienos metu „Zip FM“ pasiūlys patogius gultus ir didelius skėčius nuo saulės, o savaitgaliais žada jaukius paplūdimio vakarėlius su klausytojams gerai pažįstamais atlikėjais.

„Norime dar labiau pažinti savo klausytojus ir visą mėnesį būti drauge su jais. Todėl specialiai jiems bus sukurta erdvė, kurioje bus galima leisti laiką su visais „Zip FM“ laidų vedėjais“, - sako S. Albavičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)