Prieš dvi savaites tuo pačiu tikslu į televiziją užsukusios merginos sulaukė milžiniško susidomėjimo dėl seksualaus įvaizdžio. Šįkart „Pinup Girls“ narės sukėlė diskusijų audrą dėl marškinėlių su užrašais „Mes nužudėm O. bin Ladeną“ ir „Mes norime nužudyti Mią“.

„Sasha Song su Viktorija dainavo dainą iš filmo „Kung fu panda“. Viktorija scenoje vilkėjo kimono ir panda nužudė bin Ladeną, atnešė gėrį į pasaulį. Ši tema dabar labai plačiai eskaluojama, negalima nepalaikyti kolegės“, – apie pasirinktą marškinėlių užrašą „Mes nužudėm O. Bin Ladeną“ naujienų portalui DELFI pasakojo dainininkės.

Klausiamos, kuo dėta Mia ir kodėl nuspręsta jos vardą panaudoti kuriant marškinėlių dizainą, I. Ambrazaitė ir J. Vėžauskaitė tikino norinčios pagelbėti Miai populiarindamos naująjį TV3 televizijos serialą „Kas nori nužudyti Mią?“

„Serialo reitingai labai prasti, jie krenta vis žemiau ir žemiau, nors filmas buvo taip reklamuotas. Mes geranoriškai norime prisidėti prie Mios reklamos, pareklamuoti serialą. Jeigu padės – džiaugsimės, o jeigu nepadės, tuomet tikrai neliks nieko kito kaip tik nužudyti Mią“, – juokėsi „Pinup Girls“ narės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)