Vienas žymiausių Lietuvos lenktynininkų pats dalyvavo savo laikrodžio dizaino kūrimo procese.

„Technologijų amžiuje laikrodis yra daugiau tapęs aksesuaru. Kuriant laikrodžio dizainą bei funkcionalumą, drauge su „Vostok-Europe“ siekėme sukurti elegantiškus laikrodžius, tinkančius kasdieniam nešiojimui bei nepriekaištingai veikiančius sudėtingiausiomis sąlygomis. Laikrodis pagamintas iš titano, vieno iš tvirčiausio ir lengviausio metalo planetoje, plačiai naudojamo automobilių sporte, kur reikalingas geriausias rezultatas“ – pristatymo metu sakė lenktynininkas Benediktas Vanagas.

„Black Edition“ – Benedikto Vanago idėja. Su Benediktu labai daug diskutavome apie tai, kaip turėtų atrodyti laikrodis. Esu nustebęs, kad jis taip stipriai gilinosi į visas laikrodžio kūrybos detales. Rezultatu esu patenkintas. Pats planuoju nešioti tokį laikrodį“ – sakė „Vostok-Europe“ laikrodžių dizaino kūrėjas Konstantinas Markinas.

Vardinis Benedikto Vanago laikrodis yra limituotos „Vostok-Europe“ serijos gaminys. Kiekvienas laikrodis turi išgraviruotą unikalų numerį. Jų pagaminta tik 500 vienetų.

Pristatymo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)