„AJUS GROUP“ holdingas liepos 28 d. valstybės valdomos įmonės „Lietuvos geležinkeliai“ skelbtame poilsio bazės Giruliuose aukcione pasiūlė didžiausią objekto įsigijimo kainą – 3 850 000 eurų. Pradinė kaina buvo 2 500 000 eurų.

Poilsio bazę sudaro poilsio paskirties pastatai, kurių bendras plotas yra 3414 kv. m., taip pat 2,5 ha žemės sklypas. Poilsio bazė įsikūrusi šalia Klaipėdos, prie Baltijos jūros esančioje Girulių gyvenvietėje.

Pastaruoju metu tai vienas stambiausių NT sandorių Lietuvos pajūryje.

AJUS GROUP holdingo Valdybos pirmininkas Ignas Jomantas sako, kad investicijos pajūryje, suteikiant žmonėms galimybes turėti savo patogius namus pačiose gražiausiose Lietuvos vietose, yra nuoseklios holdingo nuoseklios strategijos dalis.

Bus rekonstruojami esami pastatai ir statomi nauji. Didžioji dalis pastatų bus įrengti kaip prabangūs ir patogūs gyvenamosios paskirties butai, kotedžai, ir pasiūlyti įsigyti visiems norintiems jau artimiausiu metu. Planuojama išvystyti ir realizuoti apie 9000 kv. m. gyvenamojo ploto.

AJUS GROUP holdingą sudaro 7 susijungusios įmonės. Tai yra didžiausia NT plėtros grupė Vakarų Lietuvoje. Jos pagrindinė veikla yra NT vystymas, statybos ir pardavimas.

AJUS GROUP holdingas šiuo metu vysto NT objektus Palangoje, Šventojoje, Druskininkuose, Trakuose, Vilniuje, Klaipėdoje. Iki šių metų pabaigos planuoja pastatyti, įrengti ir parduoti daugiau kaip 25 tūkst. kv. m. gyvenamojo ploto.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją