15.07 val. policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad Vilniuje, Gariūnų link, „Škoda“ automobiliu važiuoja galimai neblaivus asmuo.

Liudininkas pasakojo, jog automobilis vingiuoja kelyje, kelia avarines situacijas. Pilietis taip pat paminėjo, jog pati transporto priemonė apdaužyta.

Į įvykį nedelsiant sureagavo Vilniaus kelių policijos pareigūnai ir jau po 5 minučių Kirtimų gatvėje pastebėjo minimą automobilį. Pareigūnas, įjungęs specialius garso ir šviesos signalus, stabdė „Škoda“ vairuotoją, tačiau šis ne iš karto suprato, kas vyksta ir sustojo tik pavažiavęs kelis šimtus metrų.

Teigiama, jog vairuotojas elgėsi neadekvačiai, todėl nedelsiant buvo sulaikytas.

Pasirodo, kad pavojų kelyje kėlė Moldovos pilietis (gim. 1981 m.), kuris turi leidimą gyventi Lietuvoje.

Sučiuptas vyras buvo stipriai padauginęs alkoholinių gėrimų. Jam alkoholio matuokliu nustatytas sunkus girtumas – 3,39 ir 3,50 prom.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 2811 str. 1 d. (transporto priemonių vairavimas, kai vairuoja neblaivus asmuo).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją