Marinuoti raudonieji svogūnai

Marinuoti svogūnai

Reikės:

50 ml acto

85 g cukraus

150 ml vandens

1 arb. š. druskos

1 arb. š. aitriųjų paprikų dribsnių

2 vnt. laurų lapų

10 vnt. juodųjų pipirų

2 vnt. raudonųjų svogūnų

Kaip paruošti:

* Actą ir vandenį su cukrumi supilkite į puodą ir užvirkite. Sudėkite druską, aitriųjų paprikų dribsnius, lauro lapus, juodųjų pipirų žirnelius ir leiskite viskam atvėsti.

* Į marinatą sudėkite plonais griežinėliais pjaustytus raudonuosius svogūnus ir dėkite į šaldytuvą pasimarinuoti ne trumpiau kaip 2 valandas, pageidautina – 1 dieną.

Marinuoti baltieji svogūnai

Marinuoti svogūnai

Reikės:

2 vnt. baltųjų svogūnų

1 vnt. citrinos sulčių

1 valg. š. alyvuogių aliejaus

2 arb. š. raudonėliaų

0.5 arb. š. druskos

Kaip paruošti:

* Plonais griežinėliais pjaustytus baltuosius svogūnus sumaišykite su kitais ingredientais ir leiskite pasimarinuoti 1 valandą ar ilgiau.

Receptais dalijasi santamariaworld.com.