12
Kitas

„Litcargus“ priima papildomus darbuotojus į šias pozicijas:

Aptarnauja orlaivius Vilniuje ir Kaune

„Litcargus“ Lietuvoje profesionaliu orlaivių antžeminiu aptarnavimu užsiima jau 30 metų, šiandien darbuotojai nuo aviacijos vasaros sezono pradžios jau aptarnavo beveik 5 tūkstančius skrydžių Vilniaus ir daugiau nei 2 tūkstančius skrydžių Kauno oro uostose.

Įsibėgėjęs vasaros sezonas – dosnus skrydžių skaičiumi iš įvairių pasaulio krypčių. Tai lemia, kad oro uostuose klientų srautai išauga net kelis kartus, todėl įmonės personalo direktorės Astos Jurėnaitės teigimu, norint užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, svarbu atliepti klientų poreikius.

Ieško darbuotojų net aštuoniose pozicijose

„Vasarą ypač išauga ne tik skrydžių skaičiai, bet ir atsiranda vis naujų krypčių ar tiesioginių skrydžių. Tai rezultatas, kad turime prisitaikyti prie didėjančio aptarnaujamų orlaivių krūvio“, – sako Asta Jurėnaitė.

Šis darbas, kaip priduria įmonės atstovė A. Jurėnaitė, tinka ne tik užkietėjusiems aviacijos mylėtojams, bet ir tiems, kurie studijuodami nori užsiimti įdomia ir apmokama veikla: „Šiuo metu ieškome pastiprinimo net į kelias pozicijas tiek Vilniaus, tiek Kauno oro uostuose.“

Oro uostas
12
Kitas

„Litcargus“ priima papildomus darbuotojus į šias pozicijas: