Taip pat „minusuoti“ du kapitonai – Michailas Kolbinas ir Viačeslavas Kočiubajevas, savo paskyroje „Telegram“ paskelbė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas Anatolijus Stefanas, šaukiniu „Štirlicas“.

Pasak jo, Rusija taip pat neteko šnipų kuopos vado, vyresniojo leitenanto Ivano Archipovo, vyresniųjų leitenantų Kazimiro Kožijevo bei Jevgenijaus Magidovo ir snaiperių būrio vado Valentino Kartašovo.

Praėjusią parą Ukrainoje taip pat buvo sunaikinti šeši priešo stebėjimo punktai, devyni blindažai, viena šaudymo pozicija, vienas lauko šaudmenų sandėlis, du antžeminiai bepiločių orlaivių kontrolės punktai ir vienas būrio atramos punktas.

Šia informacija pasidalijo Pietų gynybos pajėgos. Jų atsakomybės zonoje per dieną buvo likviduota 116 rusų okupantų, trys priešo valtys, taip pat nemažai technikos ir ginklų, įskaitant penkis motociklus, 16 automobilių, šarvuotą kovos mašiną ir septynis pabūklus.

Be to, buvo sunaikintas vienas minosvaidis, palydovinio ryšio stotis „Starlink“, elektroninės kovos stotis ir keturi žvalgybiniai dronai.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, liepos 27 dieną, priešas taip pat prarado daugiau kaip 10 įvairių tipų bepiločių orlaivių, kuriais atakavo Ukrainą, sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų vadas, generolas leitenantas Mykola Oleščiukas. Ukrainos pajėgos sėkmingai sunaikino ir rusų leistas raketas.

Šaltinis
Temos
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)