Olimpinėje distancijoje nugalėjo Mantas Jablonskis („TRItonas“). Jis 1,5 km nuplaukė, 40 km numynė dviračiu ir 10 km nubėgo per 2 val. 1 min. 57 sek.

Nedaug nuo jo atsiliko pagrindinis konkurentas, patyręs Marijus Butrimavičius („Trakų triatlono būrelis“) – 2 val. 3 min. 16 sek. Dabar abu šie sportininkai yra laimėję po du LTT etapus.

„Plaukime buvau ketvirtas, kas man yra labai geras rezultatas. Prie dviračių perėjome kartu su Marijumi, o jis ant dviračio yra labai greitas. Padirbėjome dviese ir atitrūkome nuo persekiotojų grupės. Bėgant jau teko dirbti vienam ir stengiausi išlaikyti pranašumą. Oras buvo išties puikus ir gana palankus varžyboms. Džiugu ir dėl to, kad pavyko pagerinti pernykštį rezultatą Veisiejuose, kuomet buvau antras“, – mintimis dalinosi M. Jablonskis.

Trečias Veisiejuose liko Airidas Gražinskis („TRItonas“, 2 val. 7 min. 24,4 sek.).

Tarp moterų nugalėjo Ula Giniotytė (2:29.04), aplenkusi Liną Vasiljevienę (2:38.51) ir Živilę Krisiūnaitę (2:49.37).

„Džiugu, kad pavyko nugalėti. Kažkiek liūdna, kad nedaug moterų dalyvavo olimpinėje distancijoje. Veisiejuose trasa man patinka, ji yra tikrai draugiška, be didesnių sunkumų“, – kalbėjo U. Giniotytė.

Bendroje LTT įskaitoje toliau pirmauja M. Butrimavičius ir L. Vasiljevienė.

Perpus trumpesnėje sprinto distancijoje Veisiejuose nugalėjo Zigmas Reisas bei Žydrė Alaunytė-Ambrozė.

Penktasis LTT etapas vyks rugpjūčio 31 dieną Druskininkuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją