Naujausioje laidoje svečiavosi renginių organizatorius ir televizijos laidų vedėjas Vytautas Mikaitis, kuris ryžosi ne tik pasipuošti sceniniu grimu, bet ir nevengė pažerti pikantiškų detalių iš savo gyvenimo.

Laidos vedėja Edma jo pasiteiravo, ar dirbant televizijoje jam teko sutikti ne tik malonių žmonių, bet ir tų, kuriuos norisi aplenkti.

„Pižonų. Televizijos pižonais tai vadinama“, – nesismulkino pašnekovas.

Nors apie juos laidos svečias neatviravo, jis sutiko pasidalinti apie tuos, kuriuos yra užblokavęs socialiniuose tinkluose.

„Aš esu užblokavęs keletą žmonių“, – intrigavo jis.

„Galiu sakyt, nes aš vis tiek jų nepažįstu. Bet šiaip tai, žinot, su žmonėmis, na, yra tas vertinimas, kaip tu jį matai, būna pažiūri į tą žmogų ir jis natūraliai nepatinka, būna taip, ar ne? <...> Žinoma, yra buvę, kad tu per anksti nuvertini. Yra buvę, kad mano nuomonė tikrai kardinaliai pasikeitė.

Tai vat, bet šiuo metu aš užblokavęs esu labai seniai. Bet vien dėl to, kad kažkas iš pažįstamų dalindavosi to žmogaus įrašais, mintimis ir aš galvoju, kad aš nenoriu to matyti. Tai aš esu užblokavęs tą žmogų, nors jo nepažįstu... Spėkit, kas jis?“ – pridūrė V. Mikaitis.

Laidos vedėjos suskubo vardinti žinomas asmenybes, kol galiausiai prisikasė prie teisingo atsakymo. Pasirodo, kad V. Mikaitis yra užblokavęs Saugirdą Vaitulionį.

„Aš jį irgi užblokavau“, – pridūrė Aura More.

Vytautas pabrėžė, kad nieko asmeniško prieš šį žmogų neturi, tačiau jam nepatinka jo viešinamas turinys.

Be to, užblokuotojų žmonių sąraše yra ir daugiau. Viena jų – Agnė Kulitaitė.

„Irgi labai seniai, gal kokie 7 metai atgal. <...> Su Agne susitikus visada prisijuokiame, bet aš vis tiek nenoriu skaityti, ką ji rašo“, – paaiškino jis.

Tiesa, trijulė ne tik blokuoja kitus, o ir patys gauna kirčių socialiniuose tinkluose. Pasirodo, kad tiek Aurą More, tiek Edmą, tiek „Draugės TV“ paskyrą yra užblokavęs žinomas dainininkas.

„Mus irgi yra užblokavę. Tai – Vaidas Baumila. Net nesam susipažinę. Bet tiesiog...“ – pasakojo Edma.

„Pas mus buvo Monika Liu atėjusi ir ji paklausė, gal norėtumėme, kad ji kažką pakalbintų, gal norėtume kokio svečio. Na, mums iš tikrųjų reikia labiau vyrų, nes ant jų vis tiek kitaip atrodo visas tas makiažas. Monika sako: „Tai aš rytoj su Vaidu filmuojuosi, aš gal su juo pakalbėsiu“. Galvojame, na, gerai. Netrukus žiūrim, kad mes, „Draugės TV“, Aura More ir aš esame užblokuoti <...> Nenori žmogus, mes ir nelendam. Nenori, nereikia“, – tęsė draugės.

Pirmą kartą laidoje „Žvaigždė karalienė“ lankėsi heteroseksualus vyras, kuris ryžosi išvaizdos pokyčiams. V. Mikaičiui buvo sukurti net trys skirtingi įvaizdžiai.

Žinomas vyras studijoje pasirodė su barzda, kuri buvo greitai nuskusta, o veidas – paruoštas transformacijai.

Po magiško makiažo prisilietimo laidos svečias tradiciškai sugalvojo sau drag vardą – jis tapo Ugne Tiškevičiene (buvusi Grigaitienė).

„Aš atrodau kaip Lady Gaga“, – platininį įvaizdį komentavo vyras.

Apie pramogų verslo užkulisius, transformaciją bei kitas įdomybes daugiau galite išgirsti laidoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)