Apie išsiskyrimą su buvusiu komandos nariu praneša ir Maskvos CSKA klubas.

Lietuvis buvo vienas pagrindinių „Panathinaikos“ taikinių ir solidus komandos papildymas, kurio geidė naujasis ekipos strategas Dejanas Radonjičius.

M. Grigonis sudarė dvejų metų trukmės sutartį, pagal kurią turėtų uždirbti 2,1 mln. eurų. Be to, PAO turėjo sumokėti 350 tūkst. eurų išpirkos mokestį Rusijos klubui, nes M. Grigonis sutartį su CSKA buvo sudaręs iki 2024 metų.

Lietuvis Atėnų ekipoje keičia Nemanją Nedovičių, kuris po sezono paliko „Panathinaikos“ gretas ir persikėlė į „Crvena Zvezda“ ekipą.

M. Grigonis praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 19 min. pelnė 8,5 taško, atkovojo 1,4 kamuolio ir atliko 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

M. Grigoniu pastaruoju metu be Atėnų klubo domėjosi Kauno „Žalgiris“, „Valencia“ ir kitos Eurolygos komandos.

Buvęs žalgirietis į aikštę grįžo per draugiškas rungtynes su latviais ir FIBA 2023 metų pasaulio čempionato atrankos langą, kur Lietuvos rinktinė išvykoje įveikė Bulgariją ir namie nusileido čekams.

Be to, pranešama, jog „Panathinaikos“ ekipą papildys praėjusiame sezone Bursos „Frutti Extra Bursaspor“ ekipai atstovavęs 32-ejų Andrew Andrewsas.

Tai bus Vašingtono universitetą baigusio gynėjo debiutas stipriausioje Europos krepšinio lygoje.

Praėjusiame sezone Turkijos klube gynėjas palnydavo daugiau nei po 14 taškų ir atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus Turkijos krepšinio lygoje ir „Eurocup“ turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)