Česnakų tirpalas gaminamas trintą česnaką sumaišant su gerai pastovėjusiu kambario temperatūros (+34 до +36 °С) vandeniu, santykiu 1 skiltelė česnako 1 l skysčio. Mišinį reikia palaikyti 3 valandas ir juo laistyti augalus.
Kambarinius augalus naudinga tręšti savarankiškai pasigamintomis natūraliomis trąšomis. Gėlininkų teigimu, tokių trąšų poveikis akivaizdus jau po kelių dienų.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (11)