Apie tai rašo mūsų kolegos delfi.lv.
Už ką vertinami juodieji pomidorai?
1. Už skonį! Juodiesiems pomidorams būdingas kitoks rūgščių ir cukrų santykis. Šie pomidorai būna saldesni ir turi vaisių prieskonį.
2. Už spalvą! Žinoma, visiškai juodų pomidorų nebūna, tačiau kur kas sodresnę ir tamsesnę spalvą (bordinę, violetinę ar rudą) jiems suteikia pigmentas antocianinas.
3. Už minkštumą! Juodieji pomidorai turi plonesnę žievelę ir minkštesnį minkštimą.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją