aA
Energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius sakė, jog viceministrą Algimantą Zarembą vertina kaip specialistą, o jo nekilnojamojo turto sandorius turėtų vertinti atitinkamos tarnybos.
Jaroslavas Neverovičius
Jaroslavas Neverovičius
© DELFI / Šarūnas Mažeika

Ministras, paklaustas, ar mato korupcijos apraiškų paaiškėjus, jog A. Zaremba 2006 m. įsigijo du butus, kurių bendras plotas 76 kv. m, sostinės Antakalnio rajone už vos 70 tūkst. litų, o vėliau juos pardavė beveik keturis kartus brangiau, teigė, jog viceministrą pirmiausiai turėtų vertinti atitinkamos tarnybos.

„Na, nežinau, tikrai nesiimsiu vertinti tų dalykų, yra tarnybos, kurios turėtų tą daryti. Tam yra viešai pateiktos deklaracijos, kad visuomenė galėtų nagrinėti, analizuoti, o juo labiau institucijos, kurios atsako už tuos dalykus“, - sakė ministras.

Paklaustas, ar viceministru pasitiki, jis sakė: „taip, pasitikiu kaip ekspertu“.

DELFI skelbė, kad viceministras A.Zaremba savo turto deklaracijoje nurodė, kad gavo pusę milijono, padovanojo dar daugiau ir vis tiek praturtėjo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.