Daugybę pergalių iškovojęs, legendinėse „Le Mans“ 24 valandų lenktynėse dalyvavęs lenktynininkas iš Didžiosios Britanijos, kuris į Palangą atvyko tiesiai iš Brazilijos, turėjo padėti „LG OLED & Rimo Adero“ komandai siekti pergalės, tačiau 33-ejų lenktynininkas penktadienį pradėjo su aukšta temperatūra.

Kaip oficialiam lenktynių transliuotojui tv3.lt pasakojo komandos narys Mantas Janavičius, kad B. Barker suprastėjusi savijauta tapo pagrindiniu komandos iššūkiu.

„Šiuo metu didžiausias iššūkis mums yra ne varžovai, ne trasa, o mūsų vairuotojas Benas. Šiandien atsikėlė su didele temperatūra, tai dabar galvojame, ką su juo daryti. Dabar jis važiuoja išgėręs vaistų, bet nežinome, kaip viskas dėliosis toliau. Reikia kažkokių burtų“, – juokaudamas, tačiau neslėpdamas susirūpinimo kalbėjo M. Janavičius.

Lenktynininkas teigė, kad vaistai B. Bakerį slopina, todėl šiuo metu jis negali demonstruoti tokio rezultato, kokį galėtų parodyti susirinkusiems Palangoje.

„Nepaisant to, kad jis atskrido tiesiai iš Brazilijos ir jaučia jet lag’ą – jam skiriasi valandos ir miega nelabai gerai – papildomai sukilo temperatūra“, – aiškino M. Janavičius.