Gamintojų teigimu, palyginus su ankstesniu modeliu atnaujintame „Boxer“ pagerintos šios charakteristikos: sustiprinta kėbulo struktūra, atnaujintos radiatoriaus grotelės, užtikrinančios geresnį variklio aušinimą, pagerinti stumdomų durelių mechanizmai ir sustiprintos užpakalinės durelės, patobulinta stabdžių sistema ir pakaba, atnaujinta įpurškimo sistema.

Atnaujinto „Peugeot Boxer“ standartinėje komplektacijoje bus elektroninė stabilumo kontrolės sistema (ESP) su traukos kontrolės sistema (ASR), stabdžiai su ABS, elektroninis stabdymo jėgos paskirstymas (EBD) ir avarinio stabdymo stiprintuvas (EBA). Papildomai galima užsisakyti 5 colių spalvotą jutiklinį ekrana su „Bluetooth hands-free” sistema ir srautiniu muzikos perdavimu, galinio vaizdo kamerą, navigacijos sistemą, įspėjimo apie nuokrypį nuo pasirinktos judėjimo juostos sistemą, įkalnėje naudojamą stabdį, padangų slėgio daviklius ir kt.

Atnaujintą „Boxer“ galima rinktis iš 4 skirtingų ilgių versijų, iš viso siūlomos 7 skirtingos 8–17 kubinių metrų tūrio versijos. Bagažinės plotis siekia 1,87 metrus. Pristatytame asortimente taip pat yra važiuoklės su kabina, bortinio krovinio automobilio ir autobusų su 9–17 sėdimų vietų versijos.

„Peugeot Boxer“ pakrovimo aukštis nuo žemės yra nedidelis, tai supaprastina ir pagreitina pakrovimo procesą. Tarp papildomų opcijų – pakabinamos galinės durys, atsiveriančios 270°.

Naujojo „Peugeot Boxer“ variklių gamą sudaro dyzeliniai varikliai HDi: 2.2 l darbinio tūrio (trys galingumo versijos: 110 AG, 130 AG, 150 AG) ir 3.0 l (177 AG).

Dar viena naujovė – versijos su 130 AG ir 150 AG varikliais siūlomos su „Stop&Start“ sistema, kuri padeda degalų sąnaudas sumažinti 0,5 l/100 km, СО2 emisiją – 5 g/km.

Atnaujintas „Peugeot Boxer” bus pradėtas pardavinėti vasarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)