„Darome viską, kas yra mūsų valioje, tačiau šįkart tirpdyti tradiciškai pavasariais besiformuojančias eiles prie TA stoties Lentvario gatvėje iš tiesų yra sunkiau nei per ankstesnių metų piką. Daugiau nei 20 proc. išaugusį patikros linijų apkrovimą lėmė ir sausio – vasario mėnesiais dėl COVID-19 bangos bei karantino suvaržymų atidėtų vizitų skaičius, ir dėl nuo mūsų nepriklausančių priežasčių“, – akcentuoja „Tuvlitos“ vadovai.

Įmonė išanalizavo galimybes ir TA apžiūros stočių darbo „tinklelį“ padidino maždaug dešimtadaliu. Be to, iki 12 dienų prailgino išankstinių rezervacijų laiką visose TA stotyse.

„Taip pat stengiamės maksimaliai operatyviai reaguoti į situacijas, kai dėl kokių nors priežasčių automobilininkai atšaukia rezervuotą patikros laiką ar neatvyksta. T. y. papildomų galimybių atvykti į TA stotis, dirbančias pagal šį principą, atsirado daugiau“, – teigia „Tuvlitos“ vadovai.

Svarbu ir tai, kad ribinį apkrovimą yra pasiekusios tik Vilniaus techninės apžiūros stotys. Kituose Lietuvos miestuose patikrinti transporto priemonių „sveikatą“ galima be jokių problemų renkantis iš siūlomų registracijos laikų tą pačią dieną. Todėl turintiems teisę judėti tarp savivaldybių rekomenduojama techninę apžiūrą atlikti kitose įmonėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)