Spalio 1 dieną „Tesla“ įkėlė keletą darbo skelbimų, kuriuose nurodo, kad ieško naujos komandos darbui Vilniuje.

„Tesla“ perkelia savo novatoriškas inovacijas į Lietuvą ir ieško išskirtinių talentų, kurie galėtų prisijungti prie mūsų naujos komandos Vilniuje“, – pranešama skelbime.

Darbas siūlomas keturiose skirtingose pozicijose. Pirmoji – serviso administratoriaus, kuris pasitiks klientus, registruos juos vizitams, priims mokėjimus ir panašiai, siūlomas atlygis siekia 1400–1600 eurų.

Dar ieškomi automobilių technikai/mechanikai, kuriems taip pat siūlomas 1400–1600 eurų atlygis. Taip pat siūloma užimti serviso vadybininko pareigas, kuris turėtų koordinuoti visą automobilių serviso veiklą, atlyginimas – 4000 eurų.

„Tesla“

Taip pat darbas siūlomas ir pardavimų konsultantui, kuris turėtų padėti išsirinkti ir įsigyti „Tesla“ automobilius, fiksuotas uždarbis – 2100 eurų, tačiau yra galimybe jį pasikelti priedais už pardavimus.

Tiesa, surasti šiuos skelbimus nėra taip lengva, nes pagrindinėje informacijoje nurodyti Danijos miestai Kiogė ir Frederiksbergas, todėl pasirinkus, kad darbo ieškoma Lietuvoje, sistema rodo, jog pasiūlymų nėra.

Portalo delfi.lt šaltinių duomenimis, toks „Tesla“ centras galimai duris atvertų Vilniaus pakraštyje, J. Tiškevičiaus gatvėje, kurioje jau ruošiamos patalpos šiam atėjimui.

Iki šiol artimiausias oficialus gamintojo centras yra Lenkijoje, Varšuvos mieste. Ten remontui yra gabenami ir lietuvių „Tesla“ elektromobiliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)