Ralio dalyviai aplankys 9 Baltijos jūros regiono valstybes ir 17 šio regiono miestų. Spalio 15 d. klaipėdiečiai galės apžiūrėti gamtinėmis dujomis varomus automobilius, Klaipėdoje šia proga planuojama surengti apskrito stalo diskusiją apie gamtinių dujų ir jomis varomų automobilių ateities perspektyvas. Vienas iš šio ralio rėmėjų – Lietuvos bendrovė „SG dujos“.

Spalio 3 d. automobiliai iš Sankt Peterburgo pajudės į kitą Rusijos miestą Vyborgą, iš ten – į Suomijos miestus Helsinkį ir Turku. Iš Suomijos ralio dalyviai kelsis į Švediją, kur aplankys Stokholmą, Jončiopingą ir Geteborgą. Iš Švedijos ralio dalyviai keliaus į Daniją per Kopenhagą, toliau - į Vokietijos miestą Hamburgą. Iš Vokietijos kelionė bus tęsiama per Lenkijos miestus Svinouiscę ir Gdanską, o iš ten ralio dalyviai pasuks į Kaliningradą. Iš Kaliningrado ralio dalyvių maršrutas drieksis per Baltijos šalių miestus Klaipėdą, Jelgavą, Rygą, Taliną, kol spalio 19 d. bus pasiektas galutinis maršruto taškas – Estijos miestas Narva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)