Ji savo klientams jau siūlo pasivažinėjimą „Nemuno žiedo“ trasoje Kačerginėje. Dovanų kuponą nusipirkusieji galės savo kailiu išbandyti visą 5 litrų darbinio tūrio 10 cilindrų 520 AG variklio sukuriamą adrenalino pliūpsnį, kai keturiais ratais varomas automobilis vos per 4 sekundes įsibėgėja iki 100 km/h.

Maksimalus šio 2007 metais pagaminto „Lamborghini Gallardo Spyder“ greitis – 314 km/h. Anot įmonės atstovų, automobilis savo eiga atvažiavo iš Pietryčių Prancūzijos, įveikdamas 1800 kilometrų (šiuo metu jo bendra rida apie 30 tūkst. kilometrų). Antradienį buvo atlikta jo techninė apžiūra.

Iki 2013 metų lapkričio gamintas modelis buvo sėkmingiausiai parduodamas Italijos kompanijos istorijoje. Iš viso klientus pasiekė 14022 „Gallardo“. 2014-aisiais vietoje jo „Lamborghini“ pristatė „Huracan“ modelį.

Dovanų platinimo bendrovė „Gera dovana“ siūlo tiek pasivažinėjimą su profesionaliu vairuotoju, tiek pačiam už vairo. Įmonės atstovai vėliau žada pasiūlyti ir galimybę praskrieti superautomobiliu šalies keliais.

Panašią paslaugą savo klientams siūlo ir įmonė „Laisvalaikio dovanos“, parduodanti galimybę pasivažinėti kasdieniais keliais arba tame pačiame „Nemuno žiede“ už „Ferrari F360 Modena Spyder“ vairo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)