Kaip pranešė bendrovė „Via Lietuva“, šie eismo organizavimo pakeitimai tęsis iki liepos mėnesio.

„Rekonstruojant magistralinio kelio „Via Baltica“ ruožą, intensyviai tęsiami prie Marijampolės esančio viaduko griovimo ir naujo viaduko statymo darbai. Kad būtų užtikrinta eismo sauga, darbų metu transporto eismas bus organizuojamas atskiriant transporto srautus abipus rekonstruojamo mazgo“, – rašoma penktadienį išplatintame pranešime.

Važiuojantiems Kauno kryptimi nuo Suvalkų, eismas bus kreipiamas viena puse, o išvažiuojant iš Marijampolės ir norint patekti į Suvalkus arba apsisukti, tai bus galima padaryti per Puskelnių viaduką.

Išvažiuoti iš Marijampolės Kauno kryptimi bus galima buvusiu keliu, per naujai įrengtą žiedinę sankryžą. Važiuojantiems Į Marijampolę nuo Suvalkų pusės eismo organizavimas nesikeičia, pažymima pranešime.

Apie pasikeitusį eismo organizavimą vairuotojus informuos kelio ženklai.

„Via Lietuva“ primena, kad šiuo metu rekonstruojamas beveik 16 kilometrų ilgio magistralinio kelio Kaunas–Marijampolė–Suvalkai ruožas nuo 56,83 iki 72,50 kilometro yra tarp Marijampolės ir Skardupių kaimo. Darbus šiame ruože ketinama užbaigti šiais metais.

Planuojama, kad visas 40 kilometrų ilgio „Via Baltica“ ruožas nuo Marijampolės iki Lietuvos ir Lenkijos sienos bus rekonstruotas iki 2025 metų.

Šaltinis
Temos
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją