Vilnietis Justas apie situaciją naujienų portalui „Delfi“ pranešė sunerimęs, mat gavęs tokį pranešimą vilnietis pirmiausia pamanė, kad automobilis buvo pavogtas. Vis dėlto pažvelgęs pro langą ir pastebėjęs, kad automobilis stovi ten, kur buvo pastatytas, Justas pakeitė teoriją, kad tai gali būti ir programišių atakos pasekmė. Skaitytojas teigė, kad pranešime buvo nurodyta, jog už neva suteiktas paslaugas nuskaityta 2,50 eurų suma. Apie tokius nuskaitymus „Delfi“ portalui pranešė ir daugiau žmonių.

„Delfi“ susisiekus su JUDU atstovais, komunikacijos specialistė Greta Vasiliauskaitė patvirtino, kad šiuo metu JUDU susiduria su nesklandumais, kuriuos stengiamasi kuo greičiau pašalinti.

Dėl susidariusios situacijos JUDU atstovai į vilniečius kreipėsi ir socialiniame tinkle „Facebook“:

„SVARBI INFORMACIJA SOSTINĖS GYVENTOJAMS Šiuo metu susiduriame su laikinais sistemos sutrikimais. Dedame visas pastangas, kad sutrikimas būtų kuo greičiau pašalintas. Atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – skelbiama įraše.

Po įrašu socialiniame tinkle vilniečiai taip pat praneša apie gautus pranešimus dėl įvykdytų nuskaitymų bei informuoja, kad sutrikusi ir m.Ticket programėlės veikla.

17.27 val. JUDU atstovai nurodė, kad „kol sutrikimai nebus pašalinti, keleivių ir parkavimo kontrolė nebus vykdoma“.

Taip pat buvo pranešta, kad susidūrę su sutrikimais, vilniečiai turėtų kreiptis el. paštu info@judu.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)