Veiklos netrūksta


DELFI TV laidoje „Delfi diena“ keliautojas atskleidė, kad vasara buvusi labai intensyvi ir per tris mėnesius jis automobiliu Lietuvoje įveikęs netgi 20 tūkst. km. Nors A. Valujavičius sako, kad dėmesys po paskutinės kelionės kiek sumažėjęs, tačiau veiklos jam ir toliau netrūksta.

„Yra daug dalykų, kuriuos reikia aprėpti ir suspėti padaryti. Be to, daugelį jų darau pats. Taigi lakstymas kol kas nesibaigia“, – juokavo keliautojas.

Prieš kelis mėnesius namo ant vandens statybas pradėjęs A. Valujavičius prisipažįsta, kad procesas vyksta intensyviai ir jau laukiantis, kada viskas baigsis ir jis galės leistis į naują kelionę.

Aurimas Valujavičius

Planuoja baigti lapkričio pabaigoje


Keliautojas patikino, kad būsto statybos ir toliau vyksta sausumoje bei, panašu, jog kurį laiką jos ten ir vyks. Tačiau A. Valujavičius išreiškė viltį, kad iki lapkričio pabaigos būstas turėtų būti baigtas ir įkeltas į Kauno marias. Ypač, anot jo, nesinori, kad procesas užtruktų.

„Statybos nėra tipinės, todėl reikia priimti daug skirtingų specifinių sprendinių. O visa tai užtrunka. Tokie sprendimai turi savo laiko kainą“, – kalbėjo A. Valujavičius. Ir pridūrė: „Iš tiesų gal ir gerai, kad rudenį, nes jau bus ramu ir marių vanduo bus pakilęs, todėl namą ant vandens bus lengviau įleisti į vandenį. Svarbiausia viską padaryti, kol nepradės šalti, nes atsiradus ledui, kils problemų, kaip namą įleisti į vandenį“.

Keliautojas prisipažino, kad pasibaigus būsto statyboms jis leisis į naują kelionę, todėl jo naujuose namuose kuriam laikui įsikurs draugai, kurie viską ir prižiūrės. A. Valujavičius patikino, kad savo namų nuomoti ateityje tikrai neplanuojantis, nes į projektą įdedantis daug meilės ir širdies.

Pasak keliautojo, jo projektą – būsto ant vandens statybas – sekėjai įvertino skirtingai.

„Vieniems šis projektas visai neįdomus, nes mane seka kaip keliautoją ir laukia kitų mano avantiūrų. Kai kurie netgi atfollowino ir per kelionę grįš į sekėjų grupę. Tačiau įdomu tiems, kurie patys gyvena statybų nuotaikomis“, – sakė A. Valujavičius.

Aurimas Valujavičius

Apie būsimą kelionę – paslaptingai


A. Valujavičius neslepia, kad jis jau planuoja būsimą kelionę, tačiau apie ją atskleidė tik keletą detalių. Kur vyks kelionė – kol kas išlieka paslaptimi. Tačiau žinoma, kad jis keliaus dviračiu ir per 4-5 mėnesius žada įveikti apie 10 tūkst. km. Į naują iššūkį A. Valujavičius žada leistis vasario pabaigoje-kovo pradžioje.

„Planą turiu, tačiau reikia dar pasitikslinti ir pasidėlioti maršrutą, išspręsti logistinius klausimus. Dažnai po mano kelionių žmonės galvoja, kad kita kelionė turi būti dar didesnė. Tačiau tai yra žmonių lūkesčiai, kuriais nėra paremtas mano kelionės principas. Aš keliauju taip, kaip man patinka, paranku, įdomu“, – atviravo keliautojas.

Laidą „Aurimo būstas“ žiūrėkite ketvirtadieniais, 21.30 val., per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją