A. Valujavičius ilgai be plaukimo neišbuvo: štai jau rugpjūčio pradžioje jis leidosi į kelionę Baltijos jūra. Tiesa, šįkart su laivu ir visa jo įgula. Kelionė nebuvo rami: jūroje kilo audra. A. Valujavičius savo vaizdo įraše pasakoja, kad kelis įgulos narius ištiko jūros liga, nors ir trumpa. Pats keliautojas sako nesijaučiąs labai gerai, tačiau tikisi jūros ligą įveikęs.

„Vis tik praėjo nemažai laiko po plaukimo Atlantu“, – sako jis.

Pasiekęs Švedijos krantus keliautojas aplankė kelias įdomias lankytinas vietas. Kas labiausiai patiko A. Valujavičiui per šią trumpą jo viešnagę Švedijoje, žiūrėkite laidoje „Aurimo būstas“.

Delfi primena, kad po Atlanto grįžęs į gimtinę A. Valujavičius ėmėsi naujų idėjų. Šįkart jis per vasarą žada pasistatyti plaukiojantį namą ant Kauno marių. Tai, kaip jam seksis, keliautojo gerbėjai gali visą vasarą stebėti per Delfi TV ir portale Delfi.lt.

Laidą „Aurimo būstas“ žiūrėkite penktadieniais, 22.00 val., per Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją