Primename, kad A. Valujavičius turėjo problemų su antro vandens bako įstūmimu po namu. Nors šią užduotį bandė įgyvendinti keletas vyrų, kurie į pagalbą buvo pasitelkę netgi vazeliną. Tiesa, tą kartą vandens bakas įstrigo po nameliu ir jo netgi nebuvo galima pajudinti. Paskutiniame vaizdo įraše Aurimas parodė šios užduoties tęsinį. Deja, tam vyrų jėgos nepakako, o ištraukti vandens baką pavyko tik su automobilio pagalba.

Vėliau jis buvo pakoreguotas ir sėkmingai įstumtas po nameliu.

„Pajudėjo reikalai su vandens bakais“, – pasidžiaugė A. Valujavičius ir tvirtino, kad artimiausiu metu laukia darbai ant stogo.

Aurimas Valujavičius

Paskutiniame vaizdo įraše Aurimas atskleidė, kad tuo pačiu metu plušama ir apie vidinių namelio sienų pildymo akmens vata.

Anot A. Valujavičiaus, gerų žinių yra ne tik dėl namelio statybų, bet ir dėl filmo apie plaukimą per Atlantą, nes kūrybinis procesas eina link pabaigos. Filmo premjera planuojama sausio 16 dieną.

Primename, kad Aurimas visiems atskleidė, koks bus naujasis jo iššūkis – keliautojas jau kovo mėnesį dviračiu leisis po Naująją Zelandiją. Jis savo kelionę įamžins vaizdo įrašuose, kuriuos Delfi TV žiūrovai galės stebėti kiekvieną dieną. Daugiau apie būsimą kelionę skaitykite čia.

O kaip A. Valujavičiui sekasi statyti namą ant vandens, stebėkite Delfi TV laidoje „Aurimo būstas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją