20 kv. m – tokio dydžio yra interjero dizainerės Jūratės Stasiūnaitės įrengtas būstas, skirtas gyventi vienam asmeniui arba porai.

„Kadangi butas skirtas nuomai, jo interjeras turėjo būti kuo funkcionalesnis ir praktiškesnis. Vienas iš pagrindinių užsakovo pageidavimų buvo lengvai valomi baldai. Projektuojamų namų šeimininkas gyvena ne Lietuvoje, dėl to reikėjo paruošti ne tik brėžinius ir vizualizacijas, bet ir pilnai prižiūrėti visą remonto eigą, užsakinėti remontui reikalingas medžiagas, rūpintis jų pristatymų ir pan.“, – pasakoja J. Stasiūnaitė.

Šį interjero stilių, pasak interjero dizainerės, galime priskirti moderniam. Jame vyrauja balta, tamsiai pilka, juoda spalvos su mėlynais akcentais. Grindims pasirinktas laminatas, o sienoms – tapetai.

„Didžiuojuosi, kad itin mažos kvadratūros bute pavyko sutalpinti visas gyvenimui būtiniausias zonas: valgymo, maisto gaminimo, daiktų sandėliavimo ir miegojimo. Džiaugiuosi, kad įtilpau į užsakovo numatytą biudžetą būsto įrengimui, o kai kuriose vietose netgi pavyko sutaupyti“, – sako interjero dizainerė.

O dabar – pasidairykime!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)